Готовим дома

Портал кулинарных рецептов и полезных советов

Новые

Популярные

Новости

Цукати - конфетюр
Кулинару - Сладости / Десерты

Апельсинові шкірки замочувати протягом 3-4 днів регулярно змінюючи воду. Ножем зрізати білу частину шкірки (для цього власне і потрібно тримати їх в воді, щоб біла м'якоть затвердла) і варимо їх близько 15 хвилин.

Готуємо сироп з цукру та води і готуємо в них два шматочка цитрини разом з апельсиновими шкірками до прозорого стану.

В кінці вливаємо бренді, додаємо гвоздику мішаємо.

Дочекавшись кипіння викладаємо в банки попередньо простерилізовані спиртом, та заливаємо сиропом.

Складники:

  • 500 г апельсинових шкірок
  • 1 кг цукру
  • 2 скл. води
  • 4 гвоздики
  • 40 г коньяку або бренді

 

Добавить комментарий


Защитный код
Обновить

 
(2 голоса, среднее 5.00 из 5)

Полезный совет

Очищенный картофель солят в начале варки, после закипания воды.

Кулинарный опрос

Ваша кулинарная книга?