Готовим дома

Портал кулинарных рецептов и полезных советов

Новые

Популярные

Новости

Цукати - конфетюр
Кулинару - Сладости / Десерты

Апельсинові шкірки замочувати протягом 3-4 днів регулярно змінюючи воду. Ножем зрізати білу частину шкірки (для цього власне і потрібно тримати їх в воді, щоб біла м'якоть затвердла) і варимо їх близько 15 хвилин.

Готуємо сироп з цукру та води і готуємо в них два шматочка цитрини разом з апельсиновими шкірками до прозорого стану.

В кінці вливаємо бренді, додаємо гвоздику мішаємо.

Дочекавшись кипіння викладаємо в банки попередньо простерилізовані спиртом, та заливаємо сиропом.

Складники:

  • 500 г апельсинових шкірок
  • 1 кг цукру
  • 2 скл. води
  • 4 гвоздики
  • 40 г коньяку або бренді

 

Добавить комментарий


Защитный код
Обновить

 
(2 голоса, среднее 5.00 из 5)

Полезный совет

Готовый кофе нужно сразу же разливать по чашкам. Продолжительное настаивание придает напитку горечь.

Кулинарный опрос

Ваша кулинарная книга?