Цукати - конфетюр |
Кулинару - Сладости / Десерты |
Апельсинові шкірки замочувати протягом 3-4 днів регулярно змінюючи воду. Ножем зрізати білу частину шкірки (для цього власне і потрібно тримати їх в воді, щоб біла м'якоть затвердла) і варимо їх близько 15 хвилин. Готуємо сироп з цукру та води і готуємо в них два шматочка цитрини разом з апельсиновими шкірками до прозорого стану. В кінці вливаємо бренді, додаємо гвоздику мішаємо. Дочекавшись кипіння викладаємо в банки попередньо простерилізовані спиртом, та заливаємо сиропом. Складники:
|
Полезный совет
Чтобы хорошенько вымыть графин с узким горлышком, нужно сделать так. Нарвать кусочки газетной бумаги и наломать скорлупу от яиц. Все это поместить в графин, долить небольшое количество воды и хорошенько потрясти |